Online Catalogue

Search Catalogue

By Products

Our Services

Latest Products

Projects

Our Case Studies

Project 6 - Post News - Kibworth

Project 6 - Post News - Kibworth

Working closley with Northcliffe Retail, we created a design and installation sympathetic to the rural location of the store.

Converting a village newsagents into a larger CTN (Newsagents) greeting card shop and small convenience store, fulfilling the needs and requirements of the local residents.

» view Project


Project 5 - Derbyshire Telegraph - Chaddesden

Project 5 - Derbyshire Telegraph - Chaddesden

Working closely with Northcliffe Retail and Rippleglen, we produced a modern clean design and installation for the new generation of CTN / Newsagents.

» view Project


Project 4 - Essex Chronicle - Smokers Paradise

Project 4 - Essex Chronicle - Smokers Paradise

Working closely with Northcliffe Media and Essex Chronicle, we transformed an tired looking newsagents and tobaconists into a bright modern retail space that has enhanced the prime location of the store.

» view Project


Project 3 - Mace, Oadby

Project 3 - Mace, Oadby

Working closley with the client Fore Partnership and Palmer & Harvey to produce a new store layout design to achieve a modern convenience store.

To achieve the new design we removed and disposed of a redundant fortress Post Office counter system so that we could increase the retail area.

» view Project


Project 2 - Arco Coventry

Project 2 - Arco Coventry

Working Closely with Arcos' development team, we produced a floor layout design that enabled Arco to display their wide range of Safety Clothing, Footware and Tools. Completing the whole installation in just 4 days.

» view Project


Project 1 - HOSM NEWS  - POST OFFICE

Project 1 - HOSM NEWS - POST OFFICE

Sympathetically re-fitting a grade 2 listed Post Office, converting it into a modern Post Office, Newsagents and Convenience Store.

Situated in a rural area, we chose materials and finishes that reflected the location of the shop and its surroundings.

We worked closely with the client  Alan Salton and Post Office Ltd to acheive the final design.

» view Project